Arts dermatoloog

Dr. Gwen Van Droogenbroeck

Dr. Van Droogenbroeck Gwen startte in 1992 haar opleiding Geneeskunde. In juni 1999 studeerde ze af als arts met grote onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Dr. Gwen Van Droogenbroeck

drgvdrbr

Aansluitend studeerde ze een jaar aan de King's College, a University of London. Op 1 september 2000 behaalde ze daar een Diploma in Dermatology with a mark of distiction. Nadien volgde ze vier specialisatiejaren dermatologie in het Universitair ziekenhuis Leuven en behaalde ze in 2004 het certificaat van geneesheer-specialist in de dermatologie.

Sinds september 2005 heeft ze haar prive-praktijk in Heist-op-den-Berg (Heist-Goor) aan de Grote Braamstraat 8E .

Dr. Van Droogenbroeck is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie (BBVDV). 

U kan bij haar terecht voor esthetische dermatologie. Zij volgt hiervoor regelmatig congressen en workshops in binnen en buitenland.

Dr. Van Droogenbroeck legt zich voornamelijk toe op esthetische anti-aging dermatologie en behandeling van rimpels. Een natuurlijk resultaat en een positieve uitstraling is hierbij het streefdoel. Met behulp van rimpelontspanners en fillers kan je op een mooie natuurlijke manier ouder worden en durf je weer te stralen!  De behandelingen werken ook preventief: collageen wordt gestimuleerd en rimpels worden voorkomen. 


P8201434

Wachtzaal praktijk
© Dr Gwen Van Droogenbroeck 2016-2021