SkinMed

Artsen

Arts dermatoloog

Dr. Gwen Van Droogenbroeck


Dr. Van Droogenbroeck Gwen startte in 1992 haar opleiding Geneeskunde. In juni 1999 studeerde ze af als arts met grote onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Aansluitend studeerde ze een jaar aan King's College, a University of London. Op 1 september 2000 behaalde ze daar een Diploma in Dermatology with a mark of distiction. Nadien volgde ze vier specialisatiejaren dermatologie in het Universitair ziekenhuis Leuven en behaalde ze in 2004 het diploma van geneesheer-specialist in de dermatologie.


Sinds september 2005 heeft ze haar prive-praktijk in Heist-op-den-Berg (Heist-Goor) aan de Grote Braamstraat 8E .

Dr. Van Droogenbroeck is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie (BBVDV).

U kan bij haar terecht voor esthetische dermatologie. Zij volgt hiervoor regelmatig congressen en workshops in binnen en buitenland.


Dr. Van Droogenbroeck legt zich voornamelijk toe op esthetische anti-aging dermatologie en behandeling van rimpels. Een natuurlijk resultaat en een positieve uitstraling is hierbij het streefdoel. Met behulp van rimpelontspanners en fillers kan je op een mooie natuurlijke manier ouder worden en durf je weer te stralen! De behandelingen werken ook preventief: collageen wordt gestimuleerd en rimpels worden voorkomen.


Dr. Van Droogenbroeck Gwen is een erkend dermatoloog. Zij is niet geconventioneerd maar wel geaccrediteerd.

Arts vaatchirurg

Dr. Annemie Van Breussegem


Dokter Annemie Van Breussegem volgde de opleiding Geneeskunde aan de KU Leuven (2009) en studeerde af als Algemeen Chirurg in 2015. Zij specialiseerde zich verder in thorax- en vaatchirurgie in Imeldaziekenhuis te Bonheiden en het Universitair Ziekenhuis te Antwerpen.

Tijdens haar opleiding bekwaamde zij zich verder in het buitenland, meer bepaald in ZGT te Almelo (Nederland) en Royal Devon and Exeter Hospital te Exeter (Verenigd Koninkrijk). De afgelopen 2 jaar werkte zij als staflid in UZ Antwerpen, met als subspecialisatie lymfoedeem. Heden is zij geassocieerd arts in UZ Antwerpen en Medisch Centrum Aarschot.


Dr. Van Breussegem is op donderdagvoormiddag aanwezig.

Schoonheidsspecialiste en laser assistente

Nicole van Craen


Met jarenlange ervaring en passie verzorgt Nicole de niet-invasieve medische schoonheidsbehandelingen zoals HIFU huidverstrakking en medische peeling. 

Gedurende enkele jaren is ze onze vaste laser assistente voor de diode epilateilaser en vasculaire couperose laser. Zij volgde hiervoor aanvullende theoretische en praktische opleidingen. De behandelingen gebeuren steeds veilig en efficiënt in overleg met de dermatoloog.


Nicole van Craen is op woensdag en vrijdag aanwezig.

©️ MWB 2024